سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور 5 ميليارد ريال به خانه‌هاي قرآن روستايي اختصاص داد چاپ فرستادن به ایمیل
دوشنبه ، 7 دی 1388 ، 15:53


به منظور نشر و ترويج فرهنگ مقدس قرآن كريم در روستاهاي كشور ، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در سال جاری اعتباری معادل 5 میلیارد ریال به دهیاریهائی که قبلاً مجوز تأسيس خانه‌ قرآن را از سازمان تبليغات اسلامي استان مربوطه دريافت كرده‌اند، اختصاص داد .

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، این اقدام به منظور تحقق مفاد تفاهم‌نامه همكاري مشترك ميان سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور با سازمان دارالقرآن ‌الكريم در راستاي نشر و ترويج فرهنگ مقدس قرآن كريم در روستاهاي كشور و با اعتقاد به ضرورت توجه به ابعاد فرهنگي و اجتماعي توسعه روستايي به منظور تحقق توسعه پايدار روستايي و با هدف توسعه فرهنگ قرآني و سامان‌دهي فعاليت‌هاي قرآني در سطح روستاهاي كشور صورت گرفته است .

به این منظور در سال جاري اعتباري معادل پنج ميليارد ريال به بیش از 500 دهياري‌ واجدشرايط كه قبلاً مجوز تأسيس خانه‌ قرآن را از سازمان تبليغات اسلامي استان مربوطه دريافت كرده‌اند، اختصاص مي‌يابد.

این اعتبار در زمينه‌ تجهيز خانه‌هاي قرآن روستايي به اقلام موردنياز آن‌ها مانند:  ميز و صندلي اداري، صندلي ارباب رجوع، فايل بايگاني و پرونده‌ها، قفسه كتابخانه، صندلي دسته‌دار براي كلاس‌هاي آموزشي، ميز مدرس، تخته وايت برد و ماژيك، دستگاه پخش وضبط صوت، امكانات دفتري و نوشت‌افزار، لوح فشرده و ... هزينه می شود.

بر اساس اعلام دفتر مطالعات و برنامه ریزی روستائی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور اين اعتبار براي هر دهياري حداكثر تا سقف 10 ميليون ريال قابل تخصيص بوده و كليه اقلام مذكور بايستي توسط دهياري خريداري و يا تهيه و جزء اموال دهياري‌هاي ذي‌ربط محسوب شوند.