دانشگاهيان حضوري توام با آگاهي و بصيرت در انتخابات داشته باشند چاپ فرستادن به ایمیل
شنبه ، 10 دی 1390 ، 08:45

altرييس ستاد انتخابات استان قم گفت: دانشگاهيان با حضور توام با آگاهي و بصيرت خود مي توانند نقش موثري در انتخابات داشته باشند.

به گزارش روابط عمومي استانداري قم، حجت‌الاسلام و المسلمين انصاري معاون سياسي امنيتي و رئيس ستاد انتخابات استان در جلسه هم‌انديشي با دبيران و مسئولين تشكل هاي دانشجويي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي استان ، در سخناني به نقش وجايگاه ويژه و خطير مجلس شوراي اسلامي در نظام جمهوري اسلامي و همچين اهميت انتخابات پيش رو اشاره و اظهار داشت: مجلس در جمهوري اسلامي از جايگاه رفيع و بالايي برخورد است و تجربه تاريخ نقش مجالس مختلف را در سياست‌گذاري‌هاو سرنوشت كشور نشان داده است.

رئيس كميسيون دانشجوئي استان با بيان اينكه انسان نسبت به سرنوشت خود و جامعه وظيفه دارد انتخابات را مصداق بروز و ظهور رأي‌مردم دانسته و با اشاره به فراز و فرود‌هاي مجلس در ادوار گذشته و همچنين نقش نمايندگان در سرنوشت كشور، افزودند جامعه دانشگاهي بويژه تشكلهاي دانشجويي مي‌‌بايست در انتخابات پيش‌رو حضور فعالانه و توام با آگاهي و بصيرت داشته باشند و زمينه را براي مشاركت حد‌اكثري و برگزاري انتخاباتي سالم و پر شور و نشاط فراهم نمايند.

رئيس ستاد انتخابات استان تبيين شاخص ها و معيار‌هاي برآمده از انقلاب اسلامي جهت انتخاب اصلح را يكي از وظائف تشكل‌هاي دانشجويي در راستاي شايسته‌ گزيني وانتخاب افراد توانمند وكار آمد دانستنه وبر ايفاي نقش هر چه بيشتر وپر رنگتر توسط آنان تاكيد نمودند..

در اين جلسه دبيران و مسئولين تشكل هاي دانشجويي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي استان به بيان نقطه نظرات وپيشنهادات خود در خصوص اهم مسائل محيط هاي دانشجوئي به ويژه انتخابات پيش رو پرداختند.

خاطر نشان مي گردد اين جلسات هم انديشي، به منظور تبيين وتشريح نقش حضور مردم در انتخابات در راستاي تحقق حضور حداكثري برگزار مي گردد.